Terveisiä Ekokampaajan koulutuksesta 2018-2019

Kohti UUTTA vuotta 2019 ja terveisiä Ekokampaajan koulutuksesta 2018-2019

<3:lla Tiia

Merilevä, Savi ja yrttihoidot:

Nämä ekologiset hoidot sopivat lähes kaikille. Jos hiuksesi ovat kuivat, luonnonkiharat tai oma luonnollinen värisi tuntuu samealta, voivat nämä sitä kirkastaa myös. Nämä toimivat myös samalla puhdistavana hoitona, poistaen esimerkiksi kemikaaleja ja metalleja hiuspohjasta ja hiuksista. Jos hiuspohjasi on ärtynyt, kuiva tai vaikka rasvainen, voisi näistä olla apua siihen. Hoito tehdään hiuspohjasi ja hiustesi tarpeiden mukaan yksilöllisesti. Hiukset pestään, jonka jälkeen laitetaan valittu hoito ja vaikutusajan jälkeen hiukset huuhdellaan/pestään, sekä lopuksi föönataan kuivaksi.

Ekologinen hoito, hiusten pesu ja föönaus 49€

Ekologinen hoito, hiusten leikkaus, pesu ja föönaus 65€

 

Hiusten kasvivärjäys:

Kasviväreillä saadaan luonnollisia,hoitavia ja yksilöllisiä sävyjä hiukseen kasveja ja yrttejä yhdistäen. Värjäystulokseen vaikuttaa hiusten oma väri ja Ph. Kasvivärit eivät vaalenna hiusta, mutta niillä voidaan kirkastaa omaa väriä. Harmaat tai raidoitetut hiukset eivät ole este värjäykselle, ne jäävät kirkkaampina näkyviin lopputuloksessa tai peittävämpiä sävyjä saadaan aikaan kaksoisvärjäyksellä. Jos hiuksesi ovat kovin vaalennetut tai ns läpivärjätyt, niin haluttuun tulokseen voi mennä useampi kerta. Värjätessä vaaleasta tummaan saattaa väri heti värjäyksen jälkeen vihertää, joka muuttuu ruskeammaksi. Esipgmentointi voi olla myös tarpeen hiusta monta astetta tummentaessa. Kaikki värjäykset vaativat aikaa ja väri syventyy vielä n. 3-7 päivää värjäyksen jälkeen, jolloin lopputulos tulee paremmin esille. Kasvivärit paranee vain ajan myötä, eivätkä kovin helposti lähde hiuksesta pois, joten kovin vaihtelunhaluiselle tämä ei ole välttämättä oikea valinta. Kasviväriin siirtyminen pidemmässä juoksussa voi siis jopa vähentää värjäyskertojasi.

Kasviväreillä saadaan muun muassa lämpimiä, kullanhohtoisia vaaleita sävyjä, kirkkaita kupareita, lämpimästä ruskeasta tumman ruskeaan. Ja jokainen väri on uniikki <3

Käsittely alkaa hiuksista kemikaalit puhdistavalla savipesulla. Merilevähoito voi olla hyvä ensimmäisen kasvivärjäyksen alle, tämä vie enemmän aikaa ja tuo hieman lisähintaa. Sen jälkeen hiuksiin levitetään kasviväri, joka vaikuttaa n.45-60 minuuttia. Vaikutusajan jälkeen hiukset huuhdellaan/pestään, leikataan halutessasi ja föönataan kuivaksi. Tästä hetkestä väri alkaa vielä ilman happen kanssa yhteistyöhön ja alkaa syventyä/muuttua. Hiuksia ei suositella pestävän muutamaan päivään käsittelyn jälkeen.

 

Hiusten kasvivärjäys, sisältää savipesun ja föönauksen.

Leikkauksella tai ilman:

Tyvi (max 4 cm)   100/85€

Lyhyet   110/95€

Puolipitkät (olkapäille)     120/105€

Pitkät (yli olkapäiden)   140/120€

Extrapitkät ja paksut ( yli lapaluiden)    155/135€

Kaksoisvärjäys/ esipigmentointi    + 25€

Merileväpuhdistus   + 30€

 

Hinnat voimassa toistaiseksi ja ajanvaraus Tiian kautta. Jos en ole paikalla, niin voit jättää soittopyynnön ja vastaan mahdollisimman pian. Toki voit ottaa myös Parturi-kampaamo Hair Famen mesen kautta yhteyttä tarvittaessa. Käsittelyt vievät pidemmän ajan, niin otan mielelläni hyvissä ajoin varaukset.

                

 

 

Posted in Uncategorized and tagged , , , , .