Tiia_Hair_Fame

Tiia

Suoritin hiusalan perustutkinnon 2009 ja valmistuin ekokampaajaksi 2019. Ajatus ekokampaajan työstä syntyi omien arvojen ja kemikaaleille herkistymisten myötä. Eläimet kärpäsestä lähtien ovat minulle lähellä sydäntä ja luonto tietenkin on meidän kaikkien kannalta elintärkeää. Ekokampaajan koulutuksen myötä sain tietoa ja taitoa, miten pystyn myös työssäni vaikuttamaan ympäristöön. Koulutetun ekokampaajan käyttämät aineet ovat maatuvia, eivätkä rasita ympäristöä. Teen matkaa kohti ekologisempaan työympäristöä, joten uusia synteettisen puolen käsittelyjä en ota tällä hetkellä.

Pidän luonnollisuuden korostamisesta, mutta räväkämmätkin muutokset ovat mielenkiintoisia. Tykkään myös tehdä hiuspohjan ja hiusten hoitokäsittelyjä. Hiuspohjan ongelmista itse kärsineenä löysin luonnontuotteista parhaan avun hiuspohjan iholleni. Näen työssäni paljon hiuspohjan ongelmia ja mielestäni päänahan ihoa pitäisi hoitaa samalla tavallaan kuin muutakin ihoa.

Asiakkaat ovat minulle tärkeitä, opin heiltä päivittäin uutta ja saan potkua eteenpäin. Eläimistä, luonnosta ja ruuasta voisin höpötellä äärettömiin, mutta esim. tekniikka on mulle sanahelinää J

Tule moikkaamaan mua, ja jos sopii niin ei kovin voimakkain hajustein, nokkani on käynyt hieman herkäksi vuosien varrella.

<3:lla Tiia

Noora_Hair_Fame

Noora

Valmistuin parturi-kampaajaksi vuonna 2013.
Pidän siitä, että saan työskennellä ihmisten parissa. Tykkään tehdä hiustenleikkauksia
- ja parasta on, kun pääsee tekemään jonkun isomman muutoksen asiakkaalle.
Eläimet, erityisesti koirat, ovat lähellä sydäntäni
- myös perhe ja kaverit sekä tietenkin hyvä ruoka.
Herkut, varsinkin suklaa on mun heikkous.

Tervetuloa!
<3:lla Noora